Schilderwerk

Schilderen

De hoofdtak van ons bedrijf is nog altijd schilderen. Maar dan schilderen in de ruimste zin van het woord. Voor nieuwbouw en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt uw woning een uitstraling geven die bij u past.

Wij geven u graag advies over de creatie van combinerendek leuren en materialen die voorzien in uw wensen. Zowel buiten als binnen hebben wij de gepaste oplossing voor u qua kleur, kwaliteit en uitstraling. Wij komen graag een keer bij u langs om u hierover te informeren en zullen dan een overzichtelijke offerte uitbrengen. Zodat u weet waar u aan toe bent en wat u verwachten kan.

Op het gebied van wandafwerkingen verzorgen wij tal van mogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij op het gebied van behangen en kunnen wij leveren in legio’s kleuren en dessins.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Wij staan gerand voor een tevreden klanten, ons hoofd motto goed, snel en goedkoop!

Sikkens

Sikkens Verkoop bestaat uit een landelijk netwerk van meer dan 50 Sikkens Service Centers in Nederland. Sikkens is een totaalleverancier van verven, lakken, beitsen en artikelen die u ondersteunen bij de applicatie. Een topassortiment, onderverdeeld in bouwverven, jachtlakken, industriële coatings en non-paint artikelen.

Sikkens Logo    Sikkens Verfblik

Sigma

Sigma Coatings

Het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman. Wij kennen de schilderswereld door en door omdat veel van onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Hun kennis en ervaring is de basis voor de kwaliteit van onze producten en diensten.

Geef een reactie